Wanddecoratie, Fotografie Workshop.jpgWanddecoratie, Foto Workshops, Landschapsfotografie.jpgLandschapsfotografie, Fotografie Workshop, LagazuoiLandschapsfotografie, Fotografie Workshop Biesbosch bij nachtLandschapsfotografie, Fotografie Workshop, VenetieLandschapsfotografie, Frank Peters

AV Archief

RTV-Dordrecht Nieuws: Zeearend in de Biesbosch

jul 30, 2011

De grootste roofvogel van Europa, de vliegende deur, meer dan twee meter spanwijdte, jaren lang teruggetrokken in het Noorden van het continent, maar sinds kort neergestreken in de Biesbosch; de Zeearend. Drie stuks in totaal en dat is bijzonder, want deze roofvogels kwamen nog niet eerder ‘s zomers in deze omgeving voor. Verslaggever Peter Tromp en boswachter Thomas van der Es zijn de vogels gaan zoeken. Het leverde een mooie wandeling op langs het Hollandsch Diep, maar helaas… roofvogels hebben ze niet gezien. Van der Es kon echter prachtig vertellen over de Zeearend. Het camerawerk is van Frank Peters.

RTL Nieuws: Interview met President A’damse Gerechtshof

jul 2, 2011

President van het Amsterdamse Gerechtshof Leendert Verheij vindt de openlijke kritiek, die raadsheer Tom Schalken uit in NRC Handelsblad “niet chique en onprofessioneel”. Schalken heeft ontslag genomen, omdat hij zich in de zaak Geert Wilders “schandalig” behandelt voelt. Hij heeft in NRC Handelsblad felle kritiek geuit op de rechters, die de zaak behandelden. Verheij vindt dit zeer ongepast. Verslaggever Rik Konijnenbelt maakte vandaag onderstaande reportage voor het RTL Nieuws. Het interview met Verheij is gefilmd door Frank Peters.

Reportage reactie Schalken onprofessioneel

RTV-Dordrecht: Ochtend in de Biesbosch

jun 30, 2011

Een vroege maandagmorgen in Juni. Wekker op 04.00 uur, maar het was ‘t waard. Het bleek een schitterende ochtend, met een strak blauwe hemel, een mooie zonsopkomst en bevers! Een ochtend samengevat in vier minuten. Camerawerk en montage zijn gedaan door Frank Peters.

Met dank aan Rob Polet from De Kleine Rug, het brein Willem Diepeveen en collega en vriend Fokko van der Straaten. Gedraaid met de Panasonic HPX301 1/3 inch camera op DVCProHD (1440×1080 pixels).

RTL Editie NL: Dikke studenten

jun 29, 2011

Door slecht eten en het nuttigen van alcohol komen veel studenten, die voor het eerst op kamers gaan flink aan. Dat blijkt uit onderzoek. Afgelopen vrijdag ging verslaggever Robert Schouten voor Editie NL op zoek naar dikke buiken in Utrecht. Frank Peters deed het camerawerk.

Reportage dikke studenten

RTV-Dordrecht Nieuws: Voorbereidingen Roparun

jun 14, 2011

De Roparun, de jaarlijkse estafetterace van Parijs naar Rotterdam, vond in het Pinksterweekend plaats. Met de Roparun wordt geld ingezameld voor allerlei goede doelen (vooral in de medische- en zorgsector). Voorafgaand aan de race volgde verslaggeefster Marjolein Vos een Dordts team. Het camerawerk is van Frank Peters.