Wanddecoratie, Fotografie Workshop.jpgWanddecoratie, Foto Workshops, Landschapsfotografie.jpgLandschapsfotografie, Fotografie Workshop, LagazuoiLandschapsfotografie, Fotografie Workshop Biesbosch bij nachtLandschapsfotografie, Fotografie Workshop, VenetieLandschapsfotografie, Frank Peters

AV Producties

Frank Peters is een award winnend documentairemaker, cameraman, editor, tekstschrijver, presentator en voice-over. Omdat hij alle disciplines beheerst kan hij complete AV producties leveren. Onder ‘Portfolio’ is een selectie van zijn werk te zien. Actuele reportages zijn te vinden onder ‘Nieuw Werk’.

Specialisatie:
-Nieuws
-Cultuur
-Kunst
-Bedrijfsleven

Onderstaande foto’s: Cees Schilthuizen, Rinie Boon, Romain Groenen, Rob van der Woude

Frank Peters kan producties leveren in full-HD, maar ook in SD (TV-kwaliteit). Daarnaast is hij in te huren voor afzonderlijke werkzaamheden zoals camerawerk, editing en voice-over. Peters maakt nieuws- en achtergrondreportages, kunst- en cultuurproducties, bedrijfsfilms, documentaires, commercials en webvideo’s.

Opdrachtgevers o.a.:
-RTL Nieuws
-Stolk AV
-New Sense Media
-Victor DeConinck Producties en Mediatraining
-Karin Ingelse Presentaties en Mediatraining
-Forward Media
-Dordrechts Museum
-DiEP (Stadsarchief regio Drechtsteden)
-RTV-Dordrecht

Voor zijn documentaire ‘Willem Witsen, schilder op een boot’, kreeg Peters de Olon Air Award voor beste documentaire. Drie andere documentaires ‘St Elisabethsvloed’, ‘Het oog van Kimpe, een ander Marokko’‘Goeverneurstraat’ en Fotograaf Paul Schrandt werden genomineerd voor dezelfde prijs. De Wereldomroep zond ‘Ansichtkaart van Dordrecht’ uit in ‘Het beste van Nederland’ en zijn documentaire ‘Goeverneurstraat’ werd opgenomen in het online archief van de VPRO.

Voor vragen, offertes of opdrachten kunt u ‘contact’ opnemen met Frank Peters.