Wanddecoratie, Fotografie Workshop.jpgWanddecoratie, Foto Workshops, Landschapsfotografie.jpgLandschapsfotografie, Fotografie Workshop, LagazuoiLandschapsfotografie, Fotografie Workshop Biesbosch bij nachtLandschapsfotografie, Fotografie Workshop, VenetieLandschapsfotografie, Frank Peters

(Nederlands) Foto Workshop – Dordrecht van Zonsopgang tot Zonsondergang (17 september 2016)

Dec 17, 2015

Sorry, this entry is only available in Nederlands.

1 Comment

  • Gisteren volgde ik een workshop van Frank Peters. 15 uur lang doken we in de wonderlijke wereld van landschapsfotografie. Om 6 uur in de ochtend stonden we al aan de oever van Zwijndrecht met een prachtig uitzicht op Dordrecht.
    De zonsopgang natuurlijk gebruikt om mooie foto’s te schieten. Daarna hebben tussen de ochtendkoffie, lunch en diner het centrum van Dordrecht doorkruist van gracht-niveau tot bovenop de grote kerk.
    Na het diner snel naar de oever van Papendrecht om daar de zonsondergang te fotograferen met natuurlijk weer een prachtig uitzicht op Dordrecht. Terwijl we door het centrum van Dordt lopen doe ik mezelf nog even een grijsfilter cadeau, waardoor mijn laatste foto van de avond een foto met een belichting van 5 minuten is! Whaaa zo super om dan de foto op het schermpje te zien. Oftewel een super dag gehad!

Leave a comment