Tete Rousse HutSkyline RotterdamSkyline VenetieLandschapsfotografie The WandererMont BlancLandschapsfotografie The Wanderer

Foto workshop

Er zijn twee Foto Workshops beschikbaar, één voor beginners en één voor gevorderden:
Foto Workshop Alpen en Venetië voor beginners (22 t/m 29 augustus 2015)
Foto Workshop Alpen en Venetië voor gevorderden (29 augustus t/m 5 september 2015)
——————————————————————————————————————————————————————-

Foto workshop Alpen en Venetië voor beginners,
995,- euro p.p. 
22 t/m 29 augustus 2015

Onderstaande foto’s: Lagazuoi, Baita Segantini, Venetië

Van kiekjes naar mooie foto’s

Tijdens deze workshop fotograferen we spectaculaire berglandschappen in de Dolomieten en prachtige stadsgezichten in Venetië. We bezoeken beroemde plekken als de Pale di San Martino, uitzichtpunt Lagazuoi en de highlights van Venetië, maar ook nog onontdekte plaatsen als het prachtige meer van Alleghe en het middeleeuwse centrum van Feltre.
Tijdens het fotograferen gaan we dieper in op zaken als compositie, licht, lijnen, diepte, kleur, diafragma, sluitertijden en ISO waarden. We passen dit direct toe in de praktijk en ontdekken zo de mogelijkheden van de camera en de fotografie.

Bekijk hier foto’s van de Dolomieten en Venetië: Dolomieten II, Dolomieten I, Venetië en hieronder de trailer met alle fotolocaties en de Bed & Breakfast van de Nederlands-Italiaanse Loretta Zanolla waar we verblijven.

Na het fotograferen bespreken we onder het genot van een goed glas wijn in de tuin van de Bed & Breakfast, de foto’s die we gemaakt hebben en zullen er enkele bewerken in Photoshop. U leert hierbij de beginselen van het nabewerken, zodat u er voor kunt zorgen dat uw foto’s er altijd mooi uitzien.

Maximum aantal deelnemers foto workshop: 5.
Voor meer informatie en inschrijven klik hier (beginners)

——————————————————————————————————————————————————————- 

Foto workshop Alpen en Venetië voor gevorderden,
995,- euro p.p.
  29 augustus t/m 5 september 2015

Onderstaande foto’s: Tre Cime di Lavaredo, Brent de l’Art, Venetië

Van mooie foto naar fine art

Spectaculaire berglandschappen in de Dolomieten en prachtige stadsgezichten in Venetië fotograferen. Dat is wat we doen tijdens de Foto Workshop ‘Alpen en Venetië’. We bezoeken beroemde plekken als de Marmolada (de hoogste berg van de Dolomieten) de ruige Tre Cime di Lavaredo en de highlights van Venetië, maar ook nog onontdekte plaatsen als de prachtige canyon Brent de l’Art, de middeleeuwse stad Bassano en het klooster van Feltre.
Tijdens het fotograferen gaan we dieper in op zaken als compositie, licht, lijnen, diepte, kleur, diafragma, lange sluitertijden, grijs verloopfilters, big stopper, polarisatiefilters, histogram en meer. We passen dit direct toe in de praktijk. Ook leert u hoe belangrijk voorbereiding en locatieonderzoek zijn.

Bekijk hier foto’s van de Dolomieten en Venetië: Dolomieten IIDolomieten IVenetië en hieronder de trailer met alle fotolocaties en de Bed & Breakfast van de Nederlands-Italiaanse Loretta Zanolla waar we verblijven.

Na het fotograferen bespreken we onder het genot van een goed glas wijn in de tuin van de Bed & Breakfast, de foto’s die we gemaakt hebben en zullen er enkele bewerken in Photoshop. We gaan hierbij dieper in op compositie, kleur, witbalans, verzadiging, levendigheid, contrastbeheersing, blenden en panorama’s maken.

Maximum aantal deelnemers foto workshop: 5.
Voor meer informatie en inschrijven klik hier (gevorderden)