Wanddecoratie, Fotografie Workshop.jpgWanddecoratie, Foto Workshops, Landschapsfotografie.jpgLandschapsfotografie, Fotografie Workshop, LagazuoiLandschapsfotografie, Fotografie Workshop Biesbosch bij nachtLandschapsfotografie, Fotografie Workshop, VenetieLandschapsfotografie, Frank Peters

Fotografie

Frank Peters is freelance fotograaf, geeft Fotografie Workshops en behoort tot ‘The Great Photographers of the Dolomites’. Daarnaast wordt zijn werk verkocht in verschillende galeries en gebruikt in tijdschriften, kranten en ander drukwerk. Onder ‘Portfolio’ is een selectie van zijn foto’s te zien. Uitvergrotingen op fotopapier, canvas, aluminium en andere materialen zijn te bestellen via de ‘Beeldbank’. Hier zijn ook downloads van afbeeldingen verkrijgbaar. Voor speciale vergrotingen op dibod of plexiglas kunt u contact opnemen.

Specialisatie :
-Landschapsfotografie
-Reisfotografie
-Stadsfotografie

Onderstaande foto’s: Fokko van der Straaten

Peters kan hoge resolutiebeelden leveren voor groot formaat drukwerk. Ook voor kleiner drukwerk, tijdschriften en websites maakt Peters foto’s. Hij kan daarbij complete artikelen met beeld en tekst aanbieden (zie ook ‘Schrijven’). Een selectie van gepubliceerde artikelen is te vinden onder ‘Publicaties’.

Publicaties in o.a.:
-Trouw
-Bergen Magazine
-The Great Photographers of the Dolomites
-Reiskatern De Volkskrant
-Photo Digitaal
-Stadsleven
-Outdoor Magazine (tegenwoordig Lift Magazine)
-Musical Mania
-Lifestyle Dordrecht

Voor vragen, offertes, opdrachten of afdrukken kunt u ‘contact’ opnemen met Frank Peters.