Wanddecoratie, Fotografie Workshop.jpgWanddecoratie, Foto Workshops, Landschapsfotografie.jpgLandschapsfotografie, Fotografie Workshop, LagazuoiLandschapsfotografie, Fotografie Workshop Biesbosch bij nachtLandschapsfotografie, Fotografie Workshop, VenetieLandschapsfotografie, Frank Peters

Fotografie Workshop Dordrecht van zonsopgang tot zonsondergang 8 april 2017

Leren fotograferen in de oudste stad van Holland

Foto Workshop, Skyline Dordrecht, Groothoofd, NederlandFoto Workshop, Frank Peters, Wolwevershaven, DordrechtSkyline, Dordrecht, Grote Kerk met Zwijndrechtse brug, Nederland

In één dag leren fotograferen op gevorderden niveau? Het kan! Tijdens vorige workshops fotografeerden cursisten die op beginners niveau instapten aan het eind van de dag met lange sluitertijden, filters en meer creativiteit. In één intensieve dag leer je de mogelijkheden van je camera beter kennen, sterkere composities te maken en de invloed van verschillende soorten licht echt te zien.
Ben je al gevorderd? Dan gaan we een stap verder en werken we aan je eigen stijl en visie. Om je genoeg aandacht te kunnen geven houd ik het aantal deelnemers aan een workshop altijd klein (maximaal 5). Er is dus maar een beperkt aantal plaatsen beschikbaar.

Fotografie Workshop Dordrecht, Frank Peters

Programma Fotografie Workshop Dordrecht

Dordrecht heeft een prachtige oude binnenstad en een geweldige skyline, die zich uitstrekt langs de Oude Maas. Een ideale plek voor landschapsfotografie en het fotograferen van historische stadsgezichten. We verzamelen om 06.00 uur aan de Zomerlust in Zwijndrecht om de zonsopgang boven Dordrecht vast te leggen.

Fotografie Workshop Dordrecht van zonsopgang tot zonsondergang

Daarna is er koffie (met gebak) en gaan we de Dordtse binnenstad verkennen. Via het Scheffersplein, de Wijnbrug en het historische Hof lopen we richting de Groothoofdspoort. Onderweg komen we langs prachtige haventjes en oude panden. Tijdens het fotograferen leg ik uit hoe ik te werk ga. Er is voldoende tijd voor vragen en veel ruimte voor persoonlijke begeleiding omdat we met een kleine groep zijn.

Foto Workshop, Frank Peters, Appelsteiger, Dordrecht, NederlandFoto Workshop, Frank Peters, Straatman Dok en Stockholm, Kuipershaven, Dordrecht

Na een goede lunch komen we aan in het oude havengebied, waar langs de Kuipershaven en de Wolwevershaven pakhuizen, bruggen en schepen te zien zijn. De Nieuwe Haven biedt een schitterend uitzicht op de Grote Kerk, die we gaan beklimmen. Vanaf de toren hebben we een weids uitzicht over de stad en op heldere dagen kun je zelfs Rotterdam zien liggen. Via het stadhuis lopen we ons welverdiende diner tegemoet.

Skyline van Dordrecht

Foto Workshop, Frank Peters, Dordrecht vanaf Papendrecht, Zuid-Holland,

Tot slot rijden we naar Papendrecht om vanaf de oever de zonsondergang en de schemering boven Dordrecht te fotograferen. Rond 21.00 uur verdwijnt het laatste mooie licht van de dag, maar hebben we een geheugenkaart vol met prachtige beelden van Hollands’ oudste stad.

Foto Workshop, Frank Peters, Grote Kerk met Zwijndrechtse brug, Dordrecht,

– Geschikt voor beginners en gevorderden
– koffie, lunch en diner inbegrepen
– Persoonlijke aandacht tijdens fotograferen
– zaterdag 8 april 2017 van 06.00 uur tot 21.00 uur
– 149,- euro p.p.
– Maximaal 5 deelnemers

Foto Workshop – Dordrecht van Zonsopgang tot Zonsondergang