Wanddecoratie, Fotografie Workshop.jpgWanddecoratie, Foto Workshops, Landschapsfotografie.jpgLandschapsfotografie, Fotografie Workshop, LagazuoiLandschapsfotografie, Fotografie Workshop Biesbosch bij nachtLandschapsfotografie, Fotografie Workshop, VenetieLandschapsfotografie, Frank Peters

Fotografie Workshop Kinderdijk van zonsopgang tot zonsondergang 18 maart 2017

Leren fotograferen in Kinderdijk

Fotografie Workshop Kinderdijk, zonsondergang, Frank PetersFotografie Workshop Kinderdijk, Frank PetersFotografie Workshop Kinderdijk, zonsopgang, Frank Peters

Originele foto’s maken in Kinderdijk is best lastig, want de molens zijn al oneindig vaak gefotografeerd. Toch weet ik zeker dat je na deze workshop met unieke beelden naar huis gaat. Ik laat je zien hoe je door anders te kijken en af te wijken van de standaard, originele beelden kunt maken.

Fotografie Workshop Kinderdijk, sterrenhemel, Frank Peters

Werelderfgoed Kinderdijk fotograferen bij verschillende soorten licht

Kinderdijk is één van de meest bijzondere plekken ter wereld. Het staat dan ook niet voor niets op de Unesco Werelderfgoedlijst. In totaal zijn er 19 molens te vinden, die op zeer fotogenieke wijze langs de waterkant staan. Tijdens de workshop zullen we de molens met zonsopgang en zonsondergang fotograferen, maar ook tijdens normaal daglicht en als het mee zit onder de sterrenhemel.

Kinderdijk Fotografie Workshop, Frank PetersKinderdijk Fotografie Workshop, Frank Peters

Wat je leert tijdens de Fotografie Workshop

Omdat ik altijd in kleine groepen werk (tijdens deze workshop met maximaal vijf deelnemers), kan ik je veel uitleg geven en helpen. Je leert het geheim van een goede compositie en hoe je de problemen bij verschillende soorten licht oplost. We kijken naar de technische mogelijkheden van je camera én naar je eigen creatieve mogelijkheden. Ben je gevorderd? Dan werken we aan stijl, visie en het creëren van een goed portfolio.

Fotografie Workshop Kinderdijk, Frank PetersFotografie Workshop Kinderdijk, Frank Peters

– Geschikt voor beginners en gevorderden
– koffie en lunch inbegrepen
– Persoonlijke aandacht tijdens fotograferen
– Zaterdag 18 maart 2017 van 06.00 uur tot 19.00 uur
– 125,- euro p.p.
– Nog maar één plek vrij

Fotografie Workshop Kinderdijk