Wanddecoratie, Fotografie Workshop.jpgWanddecoratie, Foto Workshops, Landschapsfotografie.jpgLandschapsfotografie, Fotografie Workshop, LagazuoiLandschapsfotografie, Fotografie Workshop Biesbosch bij nachtLandschapsfotografie, Fotografie Workshop, VenetieLandschapsfotografie, Frank Peters

Over

Ik ben een gepassioneerd fotograaf, reisjournalist en cameraman en werk onder meer voor tijdschrift Bergen Magazine en dagblad Trouw. Mijn foto’s zijn daarnaast gepubliceerd in De Volkskrant, in glossy Magazines en op toonaangevende blogs.
Onlangs heb ik de fotowedstrijd van het Dutch Mountain Film Festival gewonnen en ben 2e geworden in de Fotowedstrijd.eu (catergorie landschap). Verschillende reisfoto’s hebben een finaleplaats bereikt in de internationale ‘Outdoor Photographer of the Year’ en ‘Travel Photographer of the Year’ fotowedstrijden: Awards.

Landschapsfotografie, Fotografie WorkshopLandschapsfotografie, Fotografie Workshop

Als cameraman werk ik o.a. voor de nieuwsrubrieken van RTL en Omroep Max, via verschillende AV bedrijven zoals Stolk AV en New Sense Media. Ik maak ook documentaires en bedrijfsvideo’s in opdracht. Twee documentaires, gemaakt voor RTV Dordrecht, werden beloond met de Olon Award; de Televizierring voor lokale omroepen. Wil je zien aan welke producties ik heb gewerkt: Portfolio AV Producties.

Ook zijn twee gedichtenbundels van mijn hand verschenen; ‘Het Blauwe Uur’ en ‘Reiziger in Spiegelbeeld’. Die laatste bundel is in 2003 cadeau gedaan aan koningin Beatrix tijdens haar bezoek aan dorp De Hoop, centrum voor verslavingszorg in Dordrecht. Gedichten uit beide bundels zijn te lezen onder ‘Uitgebracht’.

In 1999 heb ik op 23-jarige leeftijd een voetreis naar Rome gemaakt. Een heel bijzondere tocht. Tijdens de reis heb ik veel foto’s gemaakt, waarvan een selectie te zien is onder ‘Voetreis naar Rome’.